Cvičení pod modrým nebem aneb vzpomínky na léto

Prázdniny jsou již skoro minulostí a všechny hodiny aerobiku na venkovním hřišti v Řeži také. To to uteklo... S trochou nostalgie se zkusíme ohlédnout, jaké to vlastně bylo.

Zatímco vloni jsme uskutečnily pouze pár  lekcí, letos jsme na léto naplánovaly pravidelný program a také ho včas ohlásily. Cvičily jsme každé úterý a čtvrtek, tedy kromě dvou týdnů dovolené. Ze 14 naplánovaných hodin jsme pouze jednu jedinou musely zrušit kvůli počasí, jinak k nám byla příroda vlídná. Zatímco na začátku července nám sluníčko svítilo do zad (chvílemi i oslňovalo) po celou dobu cvičení, na konci srpna jsme začínaly za šera a končily v úplné tmě, pouze za svitu pouličních lamp. A pokud bychom i přesto chtěly setrvat v letní náladě, vůně hořící bramborové natě, nesoucí se vzduchem při našem posledním srpnovém cvičení, nás nenechala na pochybách, že léto je pryč.

Návštěvnost byla v létě vysoká, výjimkou nebyly hodiny s 8 a více účastnicemi.  Průměrná návštěvnost 5,9 lidí je velmi slušná a rozhodně předčila naše očekávání. Chodily vyrovnaně holky z Řeže i přespolní, některé dokonce dojížděly na kole, společnost nám několikrát dělaly i děti, o přihlížející taky nebyla nouze, mávali na nás sousedi z balkónů, prostě jsme si to celé krásně užily

A ještě jména tří výherkyň, které chodily nejčastěji (nasbíraly 11, 7 a 7 účastí). Děvčata u mně mají potravinové doplňky na posílení imunity (na podzim se bude hodit) na bázi hlívy ústřičné z Vitalandu a můžou si je vyzvednout na kterékoli hodině v Klecanech:

Jsou to dámy: Vernerová, Brávníková a Kotrbáčková

Děkuju všem za milou společnost a spoustu legrace při cvičení a těším se na viděnou od září v Klecanech.

Radka