Druhým létem jsme se doslova propotily

Jelikož loňské prázdninové cvičení mělo úspěch, nebylo pochyb o tom, že do toho letos půjdeme znovu. Jak už si místní občané (a hlavně děti) zvykli - natažená prodlužovačka, hromada karimatek a donesený magneťák znamenají jediné - jde se cvičit! :-)

Červený plácek v Řeži jsme vyzkoušely ještě před začátkem července a neopustily ho až do konce srpna. Úterky patřily P-classu a čtvrtky aerobiku. Stejně jako v tělocvičně, aerobik měl o trochu nižší účast, ale o to více jsme se při něm odvázaly. Otočky a mamba nám nestačily, nasadily jsme daleko těžší kalibr - Lambadu a Macarenu. A že nám vrtění zadečkama šlo - v okolních oknech se podezřele hýbaly záclony a odvážnější sousedi dokonce vycházeli zalévat květiny na balkon:-) 

Návštěvnost opět nezklamala - chodilo mezi 3-12 lidmi, v průměru odhaduji 6 lidí na hodinu. A počasí nám více než přálo - cvičily jsme i v tropických vedrech, musely jsme samozřejmě trochu upravit tempo, ale dalo se... Letos byla zřejmě vyšší účast klecanských, místní děvčata to zase vyvažovala stálostí a vytrvalostí. Po cvičení jsme si vždy našly chvíli na probrání novinek, a to nejen ze cvičení:-) Na začátku léta jsme si dokonce uspořádaly malou afterparty s vinným střikem a olivami a připily si na tykání.

Ke konci prázdnin jsme se doslova propotily a protančily a celé to tak uteklo, že se ani nechce věřit. A dobrá zpráva na závěr - už jen 10 měsíců a můžeme do toho jít znova!