První letošní sobota byla plná

První sobotní cvičení v tomto roce padlo na 8.2. S Dášou jsme moc velkou účast neočekávaly - v týdnu se na cvičení nikdo neptal a předem se přihlásily pouze dvě dámy. O to hezčí překvapení nás čekalo v devět ráno v tělocvičně. Čtrnáct účastnic je na sobotu nadstandardní počet a pro nás zároveň velké povzbuzení.

Snad i díky této motivaci jsme trochu přepálily začátek. Radka odstartovala svůj aerobik ve stejně svižném tempu jak je zvyklá ze svých večerních hodin. Jenže ráno není večer a sobota není všední den a hned po pár minutách to bylo znát ve tvářích a na dechu většiny přítomných (včetně cvičitelky). Musely jsme mírně snížit tempo, abychom 45minutový aerobik vydržely a ještě měly síly na další posilování. Sestava nám ale hezky odsýpala a čas běžel jako splašený. Taktak jsme stihly oba naučené bloky spojit a párkrát zopakovat na závěr. Protentokrát jsme vynechaly složitější prvky včetně otoček, a tak nám přece jen zbyla i chvilka na závěrečné finále, kdy jsme se rozdělily na dvě půlky a cvičily proti sobě.

Dáša si opět vzala na pomoc overbally, využila toho, že holky byly již zahřáté a rovnou začala s posilováním. A jak znáte Dášu, ani tentokrát nedala děvčatům nic zadarmo. Vysoko položená okna pouštěla do tělocvičny ostré zimní slunce, ale to rozhodně nebylo důvodem, že většina přítomných odcházela z tělocvičny s mokrým trikem. Jako odměnu dostaly všechny dámy malou energetickou vzpruhu. A snad si kromě propoceného oblečení a musli tyčinky odnesly i dobrý pocit, který vydrží po zbytek dne. Nám s Dášou tedy určitě!

Děkujeme a příště zase nashledanou.

Dáša a Radka