Sobota se opět vydařila

Po kratší pauze jsme měly na rozvrhu další sobotní cvičení. A upřímně, sama za sebe musím říct ... bylo to BEZVADNÝ :-)

Zatímco hodiny v týdnu mají pevný režim a víceméně stabilní návštěvnost, která se mění jen s ročním obdobím, sobota je vždycky nejistota. Kolik přijde děvčat? Bude se jim chtít vstávat? Nemají jiný program na víkend? Fakt, že letos chodí na sobotní cvičení tolik děvčat, beru jako obrovský úspěch. A že jde opravdu o skalní příznivkyně svědčí to, že obsazení je víceméně stále stejné. Holky, díky moc.

Jako vždy jsme na začátek zvolily mírné tempo a taneční rytmy. Choreografii jsem chtěla převzít z poslední čtvrteční hodiny, ale jelikož mám mizernou paměť a ve čtvrtek jsem si ji ani nezapsala, byl stejný asi jen začátek a samba uprostřed:-) Krásně jsme to odtančily a po 50-ti minutách jsme s propocenými triky vzaly gumičky a vrhly se na posilování. Tentokrát jsme víc zapojily paže a záda, na závěr i bříško. Zadeček jsme trochu musely ošidit, abychom to všechno stihly, ale nebojte, to si vynahradíme v pondělí:-)

A jako vždy, v deset jsme měly odcvičeno, pozitivní náladu jsme dobily doplna a celý víkend byl ještě před námi. Takže příště nashledanou! :-)

Radka