Představení sbírky pro Míru Hálu

Už dvakrát jsme z výtěžku Jóga and Fitness DAY podpořili Míru Hálu ze Zdib.

Spousta instruktorů a lidí naladěných na stejnou vlnu na jednom místě, to je taková koncentrace pozitivní energie, že si to přímo říkalo o nějaký další rozměr. Chtěli jsme podpořit někoho místního, koho třeba znáte, nebo potkáváte. Díky děvčatům, která jezdí na aerobik ze Zdib, se nám podařilo oslovit Míru Hálu a jeho rodiče.

Chtěli bychom vám trochu blíže Míru a současnou sbírku, která je založena organizací Živá duše v nouzi, z.s., představit:

Míra je 25 letý sympaťák, který se potýká se svalovou dystrofií a je upoután na invalidní vozík. Po celý den se o něj s láskou starají jeho rodiče. Kromě vozíku je Míra odkázán i na externí pumpu srdíčka, jeho srdce bít přestalo. Před nokolika lety je bohužel navždy opustil Mírův brácha Míša, jeho dvojče. Na FB zůstává založen profil Dvojčata ze Zdib, kde můžete Míru sledovat, pozdravit ho i podpořit. Péče o Míru je velmi nákladná, pojišťovna např. neproplácí ani všechny léky, které Míra potřebuje. Když se občas vyskytne nutnost nějaké větší investice, je rodina za jakoukoli pomoc vděčná.

Míra momentálně potřebuje novou polohovací postel, její cena je 33.290. Sbírka na postel je založena pod neziskovou organizací Živá duše v nouzi, z.s. Můžete zaslat jakoukoli částku na transparentní účet 2702416886/2010, do textu napište "MIRA POSTEL".

Pro platbu můžete použít i přiložený QR kód s přednastavenou částkou 200 Kč, ktrerá jde jakkoli změnit.

Děkujeme i za Míru. Jste skvělí, že pomáháte.